Welkom aan boord!

Jachtwerf Albert Wester en Zn uit het Friese Grou bouwt en repareert al meer dan 100 jaar houten wedstrijd- en tourschepen. Wij combineren ouderwets en degelijk vakmanschap met de modernste technieken.

Al onze medewerkers zijn fanatieke watersporters. Die ervaring op het water gebruiken we bij de bouw en reparatie van uw boot. Wij combineren ons vakmanschap met onze passie voor zeilen, zodat ú de wind in de zeilen houdt!

Naast onze bouw- en reparatiewerkzaamheden kunnen we u ook op het gebied van ligplaatsen of winterberging van dienst zijn.


Jachtwerf Albert Wester kan ook aan uw sloep of vlet alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren, eventueel gecombineerd met winterstalling en ligplaats. Daarmee heeft u de zekerheid dat u zonder zorgen kan genieten van uw boot.
Heeft u plannen voor de aanschaf van een sloep of vlet, nieuw of gebruikt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vraagt u gerust naar het actuele occasionaanbod.


Voor veel van onze klanten zullen we aan diverse schepen de komende maanden onderhoud- of reparatiewerkzaamheden uitvoeren. Heeft u interesse, vragen of is onderhoud noodzakelijk aan uw schip? Neemt gerust contact op. Dit kan per mail (info@albertwester.nl) maar u kunt ook bellen (0566-623160).


Uiteraard bent u van harte welkom voor een bezoek aan onze jachtwerf in Grou.


Laatste update: 30 augustus 2011